Medlemskap och avgifter

• Junior under 15 år – 850kr
  • Senior – 1 000kr
  • Familj – 1 500kr

Medlemsavgiften berättigar till träning under hela 2021 med egen bensin.

Kostnaden för svensk licens lösas av klubben för samtliga aktiva medlemmar med betald åkaravgift och som inte innehar svensk tävlingslicens för annan vattenskidklubb.
För föräldrar som tecknar egen eller ingår i en familjeavgift ingår båtförarutbildning.

Instruktion:
- Betala in medlemsavgiften till plusgiro: 498 36 38 -0
- Märk betalningen med namn
- Skicka era personuppgifter, namn, personnummer, adress, e-post och telefonnummer till This is a mailto link

Börja åka vattenskidor:

Alla är välkomna ut för att pröva på att åka vattenskidor, både nybörjare och ni som har åkt förut men vill pröva på att åka i slalombana. Vi erbjuder pröva-på tillfällen för självkostnadspris eller gratis med medhavd bensin. Syftet med pröva-på tillfällena är att känna sig välkommen ut och få möjlighet att låna klubbens skidor och utrustning för att pröva på att åka vattenskidor i klubbens regi.
Om ni bara vill ha en härlig dag med vattenskidor för ett sällskap så kan ni istället abonnera klubben med tränare och båtförare, se mer under rubruken "Abonnera klubben".

Klubben lånar ut:

• Barnvattenskidor: Lämpliga för barn mellan 4-7 år. Korta vattenskidor som sitter löst ihop för att underlätta vattenskidåkning.
  • Ungdomsvattenskidor: Två vattenskidor lämpliga för barn och ungdomar att lära sig på
  • Vuxenvattenskidor: Två vattenskidor lämpliga för vuxna att lära sig åka på
  • Ungdomsskida: En vattenskida för mer avancerad åkning i slalombanan
  • Vuxenskida: En vattenskida för mer avancerad åkning i slalombanan.

Dessutom lånar klubben ut lina, våtdräkter i olika storlekar och flytvästar.

Välkomna att kontakta Peter Johansson för mer information och bokning av prova-på tillfällen. Kontaktuppgifterna finns under rubriken "Styrelsen"

Uppdaterad: 27 MAJ 2021 15:42 Skribent: Rasmus Ehrengren

Postadress: