Medlemsavgifter 2016:

• Enskild medlem 0-99 år: 600 kr
  • Familjemedlemskap = 1500 kr
  • 1:a års medlem = 600 kr

Medlemsavgiften berättigar till träning under hela 2016 med egen bensin.

Börja åka vattenskidor:

Alla är välkomna ut för att pröva på att åka vattenskidor, både nybörjare och ni som har åkt förut men vill pröva på att åka i slalombana. Vi erbjuder pröva-på tillfällen för självkostnadspris eller gratis med medhavd bensin. Syftet med pröva-på tillfällena är att känna sig välkommen ut och få möjlighet att låna klubbens skidor och utrustning för att pröva på att åka vattenskidor i klubbens regi.
Om ni bara vill ha en härlig dag med vattenskidor för ett sällskap så kan ni istället abonnera klubben med tränare och båtförare, se mer under rubruken "Abonnera klubben".

Klubben lånar ut:

• Barnvattenskidor: Lämpliga för barn mellan 4-7 år. Korta vattenskidor som sitter löst ihop för att underlätta vattenskidåkning.
  • Ungdomsvattenskidor: Två vattenskidor lämpliga för barn och ungdomar att lära sig på
  • Vuxenvattenskidor: Två vattenskidor lämpliga för vuxna att lära sig åka på
  • Ungdomsskida: En vattenskida för mer avancerad åkning i slalombanan
  • Vuxenskida: En vattenskida för mer avancerad åkning i slalombanan.

Dessutom lånar klubben ut lina, våtdräkter i olika storlekar och flytvästar.

Välkomna att kontakta Peter Johansson för mer information och bokning av prova-på tillfällen. Kontaktuppgifterna finns under rubriken "Styrelsen"

Uppdaterad: 06 SEP 2016 08:06 Skribent: Daniel Cerny

Postadress: